“Важливо попередити, щоб потім не лікувати”

До лікаря-гомеопата Людмили Володимирівни Колодій переважно звертаютьсялюди, які обійшли чимало лікарів, спробували десятки препаратів, але так і незмогли визначити причину захворювання, чи вилікуватися повністю. За допомогоюкомпактного апарату «Медісса» вона обстежує пацієнта швидко, точно, без УЗД,рентгену, аналізів. І робить це вже 30 років.

Довідка

Персона: Колодій Людмила Володимирівна

Посада:лікар-терапевт та гомеопат

Знак зодіаку: Тілець (ДН: 16.05)

Життєве кредо:любов і милосердя

Сімейний стан:заміжня

В дитинстві мріяла статилікарем

Важлива подія в житті – оволодіння німецьким методом діагностики та лікування

Бізнес для неї – це впевненість у завтрашньому дні

Влада для неї – це можливість бути серед найкращих

Вишукане дійство:оперета в Лейпцизькому оперному театрі

Історичне місце:Єрусалим

Класний фестиваль:народної творчості в Черкасах

Незабутній концерт – перший виступ моєї 8-річної внучки на фортепіано з оркестром ConMoto

Вражаючий музей: Дрезденська картинна галерея та музей Гете у Веймарі

Феєричне шоу:день міста у Берліні

Отримані дипломи:грамоти міського голови та інші

Улюблений фільм:«Смак спецій»

Музика:народна та симфонічна

Книга:«Таємний посол»

Авто:Toyota

Вид спорту:фітнес

Вид відпочинку:подорожі

Страва:печене м’ясо

Напій:какао

Ідеальний дім – це місце, де тебе чекають

Справжній смак життя – це задоволення від результату своєї медичної діяльності

PeopleUA: Ви чотирнадцять років пропрацювали дільничим терапевтом. Як перекваліфікувалися на лікаря-гомеопата?

Людмила Колодій: Працюючи дільничим терапевтом, завжди шукала ще й інші методи досконаліше лікувати пацієнтів. Перші курси були – фітотерапія, другі – рефлексотерапія, а треті – навчання на апараті «Медісса».

People UA: Що вразило Вас найбільше під час вивчення нетрадиційної

медицини на курсах на базі Сімферопольського медичногоінституту?

Людмила Колодій:На базі Сімферопольського медичногоінституту фірма «Медісса» навчала лікарів працювати на цьому методі. Ще 1953 року німецький лікар Рейнхольд Фолль розробив методи діагностики, засновані на використанні електричного впливу на традиційні точки китайської акупунктури. Спільно з інженером Фріцом Вернером вони створили перший серійний пристрій для подібних досліджень. На цьому апараті враховуються колір волосся та шкіри пацієнта, група крові, дата народження для визначення конституції людини і конституційного гомеопатичного препарату індивідуально для кожного. Все це робиться, щоб організм відреагував на нього і вивів назовні те, що йому заважає працювати. Мене не просто вразили ці лекції, для мене це був свого роду шок, адже на Західній Україні я мала бути єдиною, хто використовує цей метод лікування. Довелося думати по-іншому, адже гомеопатія – це протилежне алопатії (хімії). Тому найперше, що треба було мені зробити перед лікуванням людей, це повірити самій у його ефективність та повірити в себе. Адже найголовніше – це глибока віра в те, що ти робиш.

People UA: Що Вас переконало у ефективності обстеження на апараті «Медісса» та викликало довіру до цього методу лікування?

Людмила Колодій:Найперше, це мій особистий приклад. Я не могла пити каву і шампанське. Хоча й була лікарем, але терапевтично визначити цьому причину не вдалося. Тому звернулася до професора, який проводив лекції, щоб він оглянув мене на апараті «Медісса». Професор визначив причину і призначив мені гомеопатію. Я дотримувалася усіх призначень. Після навчання був банкет, на якому я випила трішки і шампанського, і кави. Коли вранці прокинулась і зрозуміла, що все добре, тоді на 100 відсотків повірила і сама в цей метод. Після повернення із цих курсів я ще декілька років поєднувала роботу терапевта та лікаря-гомеопата. Не могла визначитися, чи варто мені залишати традиційну медицину?! Але наплив пацієнтів і результат діагностики та лікування гомеопатичними засобами переконали мене в тому, що цим варто займатися.

People UA: Сьогодні Вас вже знають, рекомендують іншим і навіть записуютьсяна прийом за тиждень-два наперед. А 30 років тому як намагалися донестиінформацію про Ваш діагностично-лікувальний центр?

Людмила Колодій:У нас абсолютно не було реклами. До мене зверталися пацієнти завдяки так званому «сарафанному радіо», коли люди розповідали один одному про обстеження та позитивні результати лікування.

People UA: Для обстеження Ваших пацієнтів Вам не потрібно направляти їх наУЗД, рентген, здачу аналізів і витрачати на це декілька днів. За допомогою одногокомплексного апарату «Медісса» ви обстежуєте пацієнта швидко, даючи точнірезультати. За яким принципом працює цей лікувально-діагностичний апарат?

Людмила Колодій:Східна медицина вже майже 4000 років тому довела, що усі наші органи винесені назовні на райдужну оболонку ока, вуха, язика, стопи та пальців рук і ніг. Невеличкий електричний заряд подається через активно-пасивні електроди на біологічно-активні точки на кистях рук та стопах ніг. Завдяки цьому апарат показує інформацію про усі органи, навіть про ті, які було давно видалено. Терапевт лікує діагноз, а завдяки цьому методу та апарату «Медісса» ми лікуємо організм, визначивши спочатку причину хвороби. Вчені трьох країн (німці, шведи та араби) внесли в цей апарат частоти для виявлення онкології, вірусів, інфекцій, паразитів та радіонуклеїдів, що дуже важливо після Чорнобильської катастрофи. Я сьогодні працюю вже на п’ятому поколінні «Медісси», де внесено все і під час обстеження не потрібно здавати додаткових аналізів.

PeopleUA: Обстеживши пацієнта, ви призначаєте відповідні гомеопатичні ліки. Що входить до їхнього складу і як вони діють на організм?

Людмила Колодій: Гомеопатія – це лікування, яке діє на клітинно-молекулярному рівні за законами фізики. Тобто, на вищому рівні, ніж звичайні ліки (алопатія) та трави. Ліки готуються апаратом в електромагнітному полі. Вони спочатку виводять причину хвороби із зараженої клітини, а потім і з організму. Тому я завжди казала, що одужання відбувається на грані фантастики. Адже лікарі, які створили гомеопатичні ліки, були спочатку фізиками.

PeopleUA: Лікуватися гомеопатією – це тривале лікування?

Людмила Колодій:Є різні розведення гомеопатичних препаратів. Є такі, які діють швидко і їх можна приймати через кожних 15 хвилин для досягнення бажаного результату у лікуванні деяких гострих форм захворювань. А є розведення, які лікують поступово, виводячи із організму хронічні проблеми. Це залежить від причини хвороби. Наприклад, за одну добу завдяки гомеопатії можна вилікувати звичайне ОРЗ.

People UA: Яка вартість гомеопатичного лікування?

Людмила Колодій: Якщо брати до уваги вартість ліків у аптеках та ще й зважаючи на величезну кількість підробок, я вважаю гомеопатію не дороговартісним лікуванням. Тим більше, що для кожного пацієнта я визначаю індивідуальну схему лікування. Двох однакових схем не існує.

PeopleUA: Ви лікуєте не лише гомеопатичними крупинками, але й підбираєте комплекс трав і навіть звертаєте увагу на фазу Місяця. Наскількиважливо дотримуватися усіх аспектів лікування, в тому числі й місячного календаря, чи можна обійтися лише гомеопатичними препаратами?

Людмила Колодій:Є люди, які з різних причин не можуть вживати відвари із трав. Тоді можна лише дотримуватися усіх порад із правильного харчування, пити достатню кількість чистої води. А стосовно фази Місяця, то вона, звичайно, впливає найбільше на дітей. Адже у певні дні та фази Місяця розмножуються конкретні паразити, видів яких є безліч.

People UA: Ви, дізнавшись групу крові пацієта, рекомендуєтепродукти, які варто вживати, а яких краще уникати. Наскільки те, що ми їмо,може вплинути на загострення хвороби або на лікування?

Людмила Колодій:Ще перед гомеопатією існувала наука, яка вивчала харчування за групою крові. Знаючи групу крові людини, можна порадити, продукти, які їй варто уникати. Адже від народження закладено, які ферменти будуть в організмі, а які ні. Цікавий факт, що люди усіх груп крові не мають ферменту на перетравлення коров’ячого молока. До прикладу, лікується людина з гіпертонічною хворобою і її причиною є захворювання нирок і підшлункової, тоді цьому пацієнту я не рекомендую пити молоко та їсти помідори, які мають три кислоти і серед них щавлева.

People UA: За допомогою до Вас звертаються зрізними симптомами та хворобами – від нескладних захворювань до майжесмертельних. Які випадки лікування хвороб вразили особисто Вас найбільше?

Людмила Колодій:Найбільше, звичайно, вражають випадки діагностики та лікування онкології. Був такий випадок, який мені дуже запам’ятався. Подзвонила жінка з Ізраїлю, яка розповіла, що я вилікувала від раку легень їхнього друга, якому зараз 90 років. У мене аж мурашки пробігли по шкірі. Вона попросила допомогти її рідному брату із Каліфорнії, у якого був рак підшлункової залози. Як з’ясувалося, причиною хвороби було неправильне харчування. У нього перша група крові. Він все життя споживав молоко та кисломолочні продукти, яких йому не можна було категорично. Він до мене приїжджав двічі. Лікарі в Америці давали йому максимум два місяці на життя. Цей чоловік прожив півтора року. Йому тоді було 60 років. Ніколи його не забуду. Людина все життя неправильно харчувалася і «запустила» свій організм. Тому відновити всі процеси не вдалося. Ось чому важливо попередити хворобу, щоб потім її не лікувати. Після цього випадку до мене зверталося чимало пацієнтів із подібними симптомами і вони, дякувати Богові, зараз живі. Пригадую свого покійного тата, який помер у 60 років від того, що ніхто не зміг встановити причину хвороби. Це дуже боляче…

PeopleUA: Окремо хочеться поспілкуватися про випадки лікування Вами так званого безпліддя, коли чоловік чи жінка вже зневірилися, що можуть мати дітей, але після обстеження, консультації з Вами та лікування вони все ж стають батьками. Чи часто трапляються такі випадки та завдякичому вдається це зробити?

Людмила Колодій: Дуже часто. Найперша причина, чому жінка не може завагітніти, може знову ж таки бути пов’язана зі шлунком, тобто з неправильним харчуванням. Щоб відбулося запліднення, потрібна достатня кількість вітамінів, мікроелементів і гормонів. Якщо чоловік неправильно харчується, його сперматозоїди стають неякісними і не здатними до запліднення. А також велике значення має ендокринна система жінки, яка складається із дев’яти органів, які працюють як один механізм. І які були цікаві випадки!Наприклад, звернулося до мене подружжя з Рівного. Я обстежую дружину і коли доходжу до молочних залоз, то запитую: «А ваш чоловік знає, де у вас знаходяться молочні залози?» Вона, сміючись, відповідає: «Ні». Цей чоловік ледь не впав зі стільця. Через два місяці телефонує мені це подружжя і повідомляють, що вони вже при надії. Нас навчав один мудрий професор-гінеколог, що еротичний масаж молочних залоз стимулює вироблення гормонів яєчників. Ось такі ніби елементарні речі, на які рідко звертають увагу.

PeopleUA: Окрім діагностики та лікування, апарат «Медісса» може надавати й інші послуги. Розкажіть про них детальніше.

Людмила Колодій: Апарат «Медісса» може також перевірити харчові продукти, лікарські препарати, стоматологічні матеріали, ювелірні вироби, косметику, креми на сумісність із організмом конкретної людини.

People UA: Якщо говорити про світовий досвід, то яка країна є для вас

прикладом для наслідування у медицині?

Людмила Колодій: Бельгія, Західна Німеччина і, звичайно, Англія, де для королівської родини працює п’ять гомеопатичних клінік Лондона. Тому вони не вживають медикаменти, а правильно лікуються та харчуються. Моя родина бере приклад із королівської родини 🙂

People UA: Традиційне питання від нашого журналу: у чому секрет Вашогоуспіху?

Людмила Колодій:Найважливіше для лікаря – це Божа любов і милосердя до своїх пацієнтів. А ще дуже важливо та необхідно, щоб пацієнт довіряв лікарю, який його лікує.

Зачіска: салон краси «LeМark», Візаж: Вікторія Мізюк.

Спілкувалася: Інна Кулініч. Фотограф: Катерина Сива.

Контактна інформація:

м.Луцьк, просп Відродження, 13 кабінет 415

тел.: 0976451281, 0505702942

www. medissa.lutsk.ua

FB Діагностика та немедикаментозне лікування “Медісса”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *